De individuele talenten en ambities van medewerkers duurzaam inzetten om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Maak kennis met de Neyo Scan methode

Met jouw team bedrijfsdoelen realiseren, waar start je?  Met de KPI’s, tools en competenties?  Durf je het aan om de ambities, het potentieel en de intrinsieke motivatie van jouw medewerkers te spiegelen met die van  het bedrijf?    

Maak kennis met de Neyo Scan.  Met de NEYO-scan brengen we de 6 elementen in kaart die inzichten, uitdagingen en meerwaarde brengen wanneer je als team de bedrijfsdoelen wenst te halen.

Neyo Scan voor medewerkers

Enkele korte, leuke, to-the-point vragenlijsten vormen de start. We brengen enkele wetenschappelijk gevalideerde methodes samen in één helder overzicht.  

De echte meerwaarde van de Neyo-scan, komt in een diepte-interview naar boven. Tijdens dit interview nemen we uitgebreid de tijd om in te zoomen op de antwoorden en de inzichten die hieruit ontstaan. Zo komen we tot een Neyo-scan van elke medewerker waarbij de 6 elementen van Warm – en Koud organiseren aan bod komen en individueel in kaart worden gebracht. Dit alles komt samen in een rapport dat geldt als kompas/gids voor het verdere Neyo-traject.

Neyo Scan voor het bedrijf

Net zoals voor medewerkers, start de scan met het begrijpen en in kaart brengen van de bedrijfscultuur, de bedrijfsdoelen, etc. Na een diepte-interview met de bedrijfsleiding wordt ook het bedrijfs-DNA gemapt op de 6 elementen van Warm – en Koud organiseren, wat resulteert in een werkdocument om mee aan de slag te gaan.

Medewerkers en bedrijf in balans !

“Bringing it all together”.
Wanneer we de 3 dimensies – het individu, het team en de organisatie – met elkaar matchen geeft dit vaak verrassende, uitdagende inzichten die kunnen bijdragen tot het vinden van oplossingen of creëren van nieuwe opportuniteiten.

Bij de Neyo-scan draait het om mensen en doelen met elkaar te verbinden en in evenwicht te brengen. Dit resulteert in een fijne werkplek, waar medewerkers tot hun recht komen tijdens hun bijdrage tot het realiseren van de doelen van het bedrijf.

Neyo leaves you stronger!

Een Neyo-scan is pas echt geslaagd wanneer inzichten, uitdagingen en opportuniteiten  die inzichtelijk worden dankzij de scan, ook worden omgezet in de realiteit. Of het nu gaat om nog meer ‘werken met goesting’, ‘leren om te groeien’, ‘leiding geven met klasse’, …. : samen gaan we ermee aan de slag !