Onze rol kan divers zijn, gaande van facilitator, mentor, coach, tot manager ‘by example’. Voor elke situatie zoeken we naar de ‘best’ fit.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij een tasje koffie, geeft ons de kans om aan beide kanten aan te voelen of Neyo iets voor jou organisatie kan betekenen. Ben je er van overtuigd, dan maken we samen een plan van aanpak op, waarin de thema’s, de doelstellingen, maar ook de betrokken  medewerkers en de rol van Neyo wordt bepaald. 
Als mentor of coach nemen we de rol op om jou individueel te begeleiden en te ondersteunen in jouw persoonlijk traject als manager of ondernemer. Als facilitator begeleiden we teams en organisaties bij hun ontwikkeling in de verschillende elementen en zetten we ze in beweging.

Kies je voor begeleiding op de werkvloer, dan kan manager by example misschien een oplossing bieden? We duiken dan mee in het operationele en zullen tijdelijk taken en verantwoordelijkheden opnemen, om van daaruit mensen en doelen in beweging te zetten.

Zin in een gesprek bij een warm kopje koffie of lekker verkoelende frisdrank om dit te bespreken ?